Hoakin Finiks / -SKRINšOT/INSTAGRAM
06/10/2023 u 14:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nova fotografija Hoakina Finiksa iz filma Džoker 2: Jezivo i veličanstveno

Četiri godine traje ova uzbudljiva vožnja. Puno sjajnih uspomena, a biće ih i još više - napisao je Filips u opisu objave

U čast filma "Joker: Folie à Deux" koji izlazi za tačno godinu dana, reditelj filma Tod Filips je podijelio novu fotografiju Hoakina Finiksa u ulozi legendarnog Džokera.

Filips je fotografiju objavio na Instagramu, a na njoj se vidi Džoker na kiši pored četiri osobe koje drže kišobrane u crvenoj, narandžastoj, plavoj i žutoj boji. On nema kišobran i gleda prema nebu sa zatvorenim očima dok kiša pada na njega. Boje kišobrana na neki način simbolišu klovnove i cirkus.

- Četvrti oktobar. Hvala na svim porukama. Četiri godine traje ova uzbudljiva vožnja. Puno sjajnih uspomena, a biće ih i još više - napisao je Filips u opisu objave.

"Joker: Folie à Deux" u svjetske bioskope stiže 4. oktobra 2024. godine, a Filips je u aprilu podijelio sliku Harli Kvin i Džokera koje igraju Lejdi Gaga i Finiks, kada je i potvrdio da je snimanje nastavka završeno.

Iako se u ovom trenutku još uvijek ne zna mnogo o zapletu filma, Filips je rekao da će "Džoker 2" biti "potpuni mjuzikl". "Folie à Deux" (ludilo udvoje) se definiše kao mentalni poremećaj koji istovremeno pogađa dvoje ili više ljudi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 23:41