/ -IMDB
13/08/2024 u 10:51 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hoakin Finiks odustao od filma samo pet dana prije početka snimanja

Oskarovac Hoakin Finiks odustao je od snimanja filma samo pet dana prije početka snimanja.

Kako prenosi Variety riječ je o neimenovanom romantičnom homoseksualnom filmu u režiji Toda Hejnsa, a snimanje je trebalo da počne uskoro u Meksiku.

Finiks je razvio scenario za ovu detektivsku romansu u saradnji sa Hejnsom i Džonom Rejmondom, a izvor blizak produkciji otkrio je za Variety da je glumca zahvatila "užasna trema".

S obzirom na to da je snimanje već počelo, u Gvadalahari su već pripremljeni setovi. Mediji prenose da je produkcija filma zavisila od Finiksove uloge, a sada je cio projekat ugrožen zbog njegove odluke da ne glumi u njemu. Magazin prenosi da njihovi izvori tvrde da Finiksovu ulogu ne može da preuzme niko drugi. Tim je sada bez posla i tek treba da se isplati. Gubici bi mogli da premaše sedam cifara.

Nije otkriveno previše detalja o filmu, ali u intervjuu za Variety iz 2023, reditelj Hejns je najavio da je projekat ljubavna priča između dva muškarca smeštena u 1930. sa "eksplicitnim seksualnim sadržajem".

Deni Ramirez, zvijezda akcionog filma "Top Gun: Maverick", pridružio se projektu kao ljubavni partner Finiksovog lika. Ostaje da se vidi da li će posle odlaska slavnog glumca film na kraju uspjeti da se realizuje.

Kristin Vašon, producentkinja filma šokirana je odlukom. Ona se oglasila na Facebooku.

Mada je kasnije obrisala objavu, zadržala se dovoljno da dođe do medija. Priznala je da je smišljanje narednih koraka nakon naglog Finiksovog izlaska "noćna mora".

"Ako ste u iskušenju da mašete prstom ili nas opominjete da – ‘to dobijate ako izaberete strejt glumca‘, NEMOJTE", napisala je Vašon.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 04:38