Aca lukas / -ACA LUKAS
03/11/2023 u 14:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Sve je spremno za premijeru filma Pokidan: Aca Lukas večeras bioskopsku dvoranu pretvara u koncertnu

Film će nakon premijere vidjeti publika u Splitu, Sarajevu i Banja Luci, a od 23. novembra će se naći na bioskopskom repertoaru

Film Pokidan nastao po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

Nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Pokidan"večera od 19 časova u Štark Areni i senzacionalanog koncerta najveće muzičke zvijezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda od 21 sat.

Film "Pokidan" nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi.

Nakon premijere u Beogradu, odmah sjutradan 4. novembra splitska publika će imati priliku da premijerno pogleda film, u Sarajevo stiže 8. a u Banja Luku 9. novembra.

Film "Pokidan" nakon premijere, prikazivaće se u bioskopima širom regiona od 23. novembra!

Nakon premijernog prikazivanja filma "Pokidan" koji je snimljen pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u impresivnom muzičkom opusu i najvećim hitovima Ace Lukasa, koji će 3. novembra proslaviti i svoj 55. rođendan sa voljenom publikom, te će baš to dodati posebnu čar ovom događaju a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 07:30