Nemanja Baošić / -ARHIVA
21/03/2024 u 13:08 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Baošić: Ne obavezuju nas ničije partijske funkcije da budemo na sjednici

Radi se o nedostatku dijaloga i uvažavanja legitimnih stavova onih osoba koje su na ličnom primjeru demonstrirale da za njih partijska Ili bilo koja druga funkcija nije fokus političkog angažovanja, već obećanja koja su data građanima, naveo je Baošić

Kriza vlasti ne postoji i nije adekvatan termin aktuelne situacije, ocijenio je Nemanja Baošić, nezavisni odbornik u Skupštini Glavnog grada. Baošić nije prisustvovao sjednici gradskog parlamenta poručujući da niti njega niti "one kolege koje su bile odsutne ne obavezuju bilo čije partijske funkcije ili kvote, već iskljucivo interes građana Podgorice".

- Radi se o nedostatku dijaloga i uvažavanja legitimnih stavova onih osoba koje su na ličnom primjeru demonstrirale da za njih partijska Ili bilo koja druga funkcija nije fokus političkog angažovanja, već obećanja koja su data građanima kroz kampanju za lokalne izbore u Podgorici, odnosno korjenite i sustinske reforme i promjene. U tom dijelu niti mene, niti one kolege koje su danas bile odsutne ne obavezuju bilo čije partijske funkcije ili kvote, vec isključivo interes gradjana Podgorice – navodi Baošić.

Baošić je poručio da dijalog nema alternativu.

– Apsolutno sam uvjeren da je to stav većine građana grada. Oni koji u ovom momentu pokažu političku neodgovornost i eventualno umjesto dijaloga sa vecinom pribjegnu dijalogu i radnjama koje idu u prilog DPS-u i aktuelnoj opoziciji potpuno bi demastifikovali nametnutu matricu o kako je oni nazivaju krizi vlasti u Glavnom gradu. Na kraju, moj politički stav povodom aktuelne političke situacije pokazao sam izostankom sa danasnjeg utvrđivanja kvoruma u Skupštini Glavnog grada – naveo je Baošić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 07:10