Vladislav Dajković / -
25/06/2024 u 10:44 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dajković: DPS razočaran, na pomolu dogovor PES-a i Pokreta za Podgoricu

U narednih par dana očekujem parafiranje dogovora između PES-a i Pokreta za Podgoricu, uz zahvalnost što su ipak dali prednost razumu, a ne sujeti i uskostranačkim interesima, kaže Vladislav Dajković

U potpunosti razumijem želju opozicije da destabilizuje aktuelnu vlast u Glavnom gradu, međutim na osnovu poslednjih informacija strah me da će biti razočarani, jer je dogovor PES-a i Pokreta za Podgoricu na pomolu, saopštio je Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore.

– Ne radujem se novom neuspjehu DPS-a i njihovih satelita, ali se radujem dogovoru naših kolega iz vladajuće većine, isključivo zbog odgovornosti prema građanima i građankama Podgorice koji su se nakon toliko decenija izborili za promjene. U narednih par dana očekujem parafiranje dogovora između pomenutih partnera iz vladajuće većine, uz zahvalnost što su ipak dali prednost razumu, a ne sujeti i uskostranačkim interesima - kaže Dajković.

Dajković navodi da su pred DPS-om decenije opozicionog staža.

– Što se tiče Demokratske partije socijalista, pred njima su decenije opozicionog staža u kojima će, nadam se, shvatiti gdje su griješili. A ako ne shvate, tu smo da ih podsjetimo - naveo je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

25. jun 2024 10:45