Аутобуско стајалиште у Подгорици / - фото: Подгорица.ме
27/05/2021 u 14:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град улаже 100.000 еура у модернизацију нових аутобуских стајалишта

Из ПГ Бироа су казали да је у складу са jавним позивом предвиђена набавка 16 нових аутобуских стаjалишта, као и уклањање постоjећих конструкциjа на стаjалиштима и уређење локациjа

Главни град Подгорица расписао jе jавни позив за набавку и уградњу опреме за нова аутобуска стаjалишта са демонтажом постоjећих и уређењем локациjа, одржавање постоjећих аутобуских стаjалишта као и набавку и уградњу лед дисплеjа за стаjалишта укупне вриjедности 100.000 еура, наводи се у саопштењу ПГ Бироа.

Из ПГ Бироа су казали да је у складу са jавним позивом предвиђена набавка 16 нових аутобуских стаjалишта, као и уклањање постоjећих конструкциjа на стаjалиштима и уређење локациjа. Нова аутобуска стаjалишта биће постављена у Улици 4. jула (приjе пумпе и из правца Голубоваца ка центру, у Булевару Воjводе Станка Радоњића (код катастра), у Улици В Пролетерске бригаде, на Цвиjетином бриjегу (из правца Старог аеродрома ка центру), на Бриjегу Ћуковића, на Тргу Божане Вучинић, у Улици Зетских владара (код зграде “Водовод и канализациjа”, у Булевару Вилиjа Бранта (пасарела), у Ул. Брацана Брацановића (приjе раскрснице са Ул. 4. jула), у Булевару Станка Драгоjевића (ка мосту Блажа Jовановића), у Булевару Светог Петра Цетињског (код пицериjе “Булевар”), у Ул. Ивана Милутиновића (“ЦЕДИС”), у Булевару Михаила Лалића (од Толоша ка центру), у Булевару Ивана Црноjевића (Фонд “ПИО”), у Булевару Пера Ћетковића (код Ауто-дjелови “Булатовић”) и аутобуско стаjалиште у Булевару Пера Ћетковића (код Ерсте банке).

Рок извршења уговора jе према достављеним понудама, али не дуже од 120 дана од дана закључивања уговора.

Када jе у питању одржавање постоjећих аутобуских стаjалишта jавним позивом предвиђено jе уклањање, набавка и уградња поjединих елемената за поправку постоjеће опреме на аутобуским стаjалиштима, као и замjена стакала и фарбање конструкциjа на аутобуским стаjалиштима.

Рок извршења уговора за оваj дио посла jе сукцесивно, према потребама на период од 12 мjесеци од дана закључивања уговора или достизања проциjењене вриjедности, зависно од тога коjи од услова буде раниjе испуњен. 

Трећа партиjа jавног позива односи се на набавку и уградњу лед дисплеjа за аутобуска стаjалишта рачунарских jединица, интернет конекциjе и надоградњу информационог система Клик Бус.

Рок извршења уговора jе према достављеним понудама, али не дуже од 60 дана од дана закључивања уговора.

Понуде се подносе закључно са даном 22.06.2021 године до 09.00 сати, а отварање понуда одржаће се дана 22.06.2021  године у 09.00 сати, саопштено је из ПГ Бироа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 19:43