/ -
02/09/2024 u 11:54 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mihailović: Izazovi prolaze, znanje i vještine ostaju zauvijek

Svi izazovi na koje naiđete tokom školovanja će proći, ali znanje i vještine koje steknete ovdje ostaju s vama zauvijek, poručio je Vesko Mihailović, direktor Srednje stručne škole "Spasoje Raspopović" na dočeku učenika prvog razreda.

Ova vaspitno-obrazovna ustanova ove godine upisala je 199 učenika. 

– Danas započinjete jedno novo i važno poglavlje u životu, i to u školi koja je simbol modernog obrazovanja, kvaliteta i perspektive za budućnost. Vaš izbor da postanete dio naše školske zajednice nije samo korak naprijed, već početak putovanja koje će oblikovati vaš život i pripremiti vas za sve izazove koji vas čekaju. Ovdje, u našoj školi, važno nam je da vam pružimo obrazovanje koje je relevantno, savremeno i usmjereno ka vašem uspjehu. Naš cilj je da vam omogućimo da steknete ne samo znanje, već i vještine koje će vam omogućiti da se izdvojite i uspijete u onome što odaberete kao svoj poziv – saopštio je Mihailović. 

On je naveo da su nastavnici tu da đake vode na putu.

– Oni su stručnjaci u svojim oblastima, ali iznad svega, oni su posvećeni vašem uspjehu. Njihova nesebična podrška i spremnost da vam pomognu u ostvarivanju vaših ciljeva su neprocjenjivi. Uvijek će biti uz vas, spremni da vam pruže ruku, podstaknu vas da idete naprijed i pomognu vam da postignete ono najbolje što možete.  Dragi učenici, pred vama su godine učenja, rada i ličnog razvoja. Vaša budućnost počinje sada, i mi smo ovdje da vam pomognemo da ostvarite svoje snove. Neka vam ovaj put bude ispunjen radošću, entuzijazmom i željom za napretkom – poručio je Mihailović.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:18