/ Вук Станишић - Архива
01/06/2021 u 12:58 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Некадашњи директор ЈПУ „Ђина Врбица“ тврди: Учионице обезбиједила бивша управа

Таj простор су двиjе учионице адаптиране за потребе дjеце од стране бивше управе jош 2020. године па се никако не може рећи да jе, за кратко вриjеме обезбиjеђен и намиjењен jе дjеци jасленог узраста, за до двадесеторо, реаговао је Вук Станишић

На дио изјаве Бојане Разић, в.д. директора ЈПУ „Ђина Врбица“, која је казала да су за кратко вријеме успјели да обезбиједе нове просторије за вртић у ОШ „21. мај” реаговао је бивши директор установе Вук Станишић.

– Како пишете да jе „управа за кратко вриjеме успjела да обезбиjеди простор за дjецу...“ морам да вас исправим. Таj простор су двиjе учионице адаптиране за потребе дjеце од стране бивше управе jош 2020. године па се никако не може рећи да jе, за кратко вриjеме обезбиjеђен и намиjењен jе дjеци jасленог узраста, за до двадесеторо. Како су у ОШ „21. маj“ већином дjеца стариjег, вртићког узраста и њихов броj jе много већи, ове учионице не могу бити никако адекватно риjешење за недостаjући простор. За поменути проблем бивша управа jе имала адекватниjе риjешење – саопштио је Вук Станишић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:58