/ -
21/04/2022 u 17:16 h
А.Д.А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Голубовци: Слали смо ургенције Министарству

Министарство jавне управе је било дужно да мишљење на инициjативу достави подносиоцу у року од 45 дана од дана њеног приjема. Инициjативу смо подниjели 27. октобра 2021. године, поручили су из ПР службе Општине Голубовци

Општина Голубовци реаговала је на тврдње Министарства јавне управе, дигиталног друштва да ова локална самоуправа није доставила ургенцију на инициjативу за териториjалну промjену издваjањем општине у оквиру Главног града у нову општину, а која је поднисена управо министарству. Став министарства да им Општина Голубовци није доставила ургенцију објављен је у тексту "Министарство пољопривреде дало негативну оцјену". Општина Голубовци је уз реаговање доставила и ургенцију која је министарки Тамари Срзентић упућена 21. фебруара, али и доставницу о пријему писмена од 22. фебруара.

image

 

 

 

-

–Овим путем демантуjемо тврдње министарства, да Општина у оквиру Главног града Голубовци ниjе доставила ургенциjу на поднесену инициjативу за териториjалну промjену издваjањем општине у оквиру Главног града у нову општину. Предсjедница Општине Голубовци, Тања Стаjовић jе 21. фебруара 2022. године, упутила ургенциjу, Бр. Д 22-021/21-655/1 Министарству jавне управе, дигиталног друштва и медиjа. У прилог томе, достављамо Вам скенирану ургенциjу, као и доставницу о њеном приjему. Напомињемо да jе, у складу са Законом о териториjалноj организациjи Црне Горе Министарство jавне управе, дигиталног друштва и медиjа било дужно да мишљење на инициjативу достави подносиоцу у року од 45 дана од дана њеног приjема. Подсjећамо да смо инициjативу подниjели 27. октобра 2021. године – поручили су из ПР службе Општине Голубовци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 23:31