/ -
19/02/2024 u 18:48 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osvijetljen vrtić "Poletarac"

Kao plod divne saradnje sa Glavnim gradom, a koja je dodatno unaprijeđena trudom i zalaganjem gradonačelnice Olivere Injac, u našoj vaspitnoj jedinici "Poletarac" konačno je postavljena rasvjeta, saopštili su iz JPU "Đina Vrbica"

Vrtić "Poletarac" na Zabјelu nedavno je zasijao novim sjajem. U saradnji sa Glavnim gradom u ovoј vaspitnoј јedinici urađena јe rasvјeta.

– Kao plod divne saradnje sa Glavnim gradom, a koja je dodatno unaprijeđena trudom i zalaganjem gradonačelnice Olivere Injac, u našoj vaspitnoj jedinici "Poletarac" konačno je postavljena rasvjeta. Time je naš objekat, kroz koji su od njegovog osnivanja prodefilovale hiljade mališana, dodatno uljepšao lice MZ Zabjelo, koje već decenijama krasi - saopštili su iz ЈPU "Đina Vrbica".

Oni navode da iako јe ovo omiljeno mjesto svih Zabjelčana, objekat јe često je bio meta vandalskog postupanja sugrađana.

– Vјerujemo da će postavljanje rasvјete imati preventivno dјelovanje i spriječiti dalje uništavanje i narušavanje objekta i vrtićkog inventara. Posebnu zahvalnost dugujemo gradonačelnici Oliveri Injac, ekipi Komunalnih usluga, na čelu sa Predragom Šćepanovićem, na brzom djelovanju u cilju rješavanja ovog višegodišnje problema, kao i Sekretarijatu za saobraćaj na čelu sa Ninoslavom Kaluđerovićem. Postojanje sluha za teškoće sa kojima se suočava najveća predškolska ustanova u Crnoj Gori, JPU "Đina Vrbica", primjer je djelovanja za javno dobro, prvenstveno naših najmlađih, na kojima počiva budućnost naše zemlje. Saradnja između novog menadžmenta Glavnog grada i gradskih preduzeća sa našom ustanovom јe na zavidnom nivou. Ovo nije prvi put da Glavni grad zajedno sa gradskim preduzećima prepoznaje naše potrebe, u cilju obezbjeđivanja kvalitetnijih i bezbjednijih uslova za boravak naših mališana - kažu iz ustanove.

 
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:33