/ Фото: Срђан Бољевић
31/12/2021 u 07:24 h
Дневне новине ДанДневне новине Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отворено пет домова здравља у Подгорици током новогодишњих празника

Уобичајено радно вријеме у току празника имаће и ковид центар на Старом аеродрому

Пет домова здравља биће отворено током новогодишњих празника. Помоћ љекара, од седам до 21 сат, грађани могу добити у домовима здравља у Блоку пет, објекту Нова варош, затим на Конику, и у Голубовима и Тузима.

Уобичајено радно вријеме у току новогодишњих празника имаће и ковид центар на Старом аеродрому.

Пијаце раде скраћено

Пиjачни објекти у граду радиће скраћено радно вријеме, 1., 2. и 3. јануара. Зелене пијаце биће отворене од 6 до 15 часова, а мјешовите од 8 до 15 сати. Камионска пијаца радиће уобичајено радно вријеме од 4 до 21 час.

– Сточна пиjаца jе отворена понедјељком од 6 до 13 часова, а пиjаца за продаjу употребљаване робе од петка до недјеље од 6 до 14 сати – саопштили су из Тржница и пијаца.

Аутобуси возе празнично

Аутобуси превозника Градски саобраћај и БЛТ током празника саобраћаће по празничном реду вожње. Умјесто на пола сата, аутобуси ће саобраћати на сваких сат по времена. Аутобуси ће по устаљеном реду вожње саобраћати од понедјељка, 3. јануара.

Наплата паркинга на два паркиралишта

Предузеће Паркинг сервис 1., 2. и 3. јануара наплаћиваће паркинг на паркиралиштима иза „Бека“ и у близини западне трибине Градског стадиона. На свим осталим паркиралиштима у граду и гаража, паркинг ће бити слободан.

Мајстори при телефону

За вријеме новогодишњих празника дежураће и мајстори Водовода. Све кварове на водоводној мрежи грађани могу пријавити на број телефона 022/ 440-388.

Без искључења струје

У свим дјеловима Црногорског електродистрибутивног система за вријеме празника обезбиjеђени су неопходни услови за стабилно функционисање електроенергетског система.

Из ЦЕДИС-у истичу да у дане празника нису предвиђена планска искључења електричне енергиjе, а у случаjу ванредних околности биће ангажоване додатне екипе.

Прекид напаjања и квар на дистрибутивноj мрежи, за вриjеме празника, грађани могу приjавити на дежурне броjеве телефона 020/ 633-979 и 020/ 622-773.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:06