/ -
27/06/2024 u 14:09 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

U Ulici Ilije Plamenca postaviće 48 stubova rasvjete

Radimo rasvjetu na teritoriji MZ Barutana, uključujući Donje Liješnje, zaseok Siočevina, Bigor, i Goljemadi - zaseok Novakovići, navode iz Komunalnih usluga

U toku je rekonstrukcija javne rasvjete u Ulici Ilije Plamenca. Iz preduzeća Komunalne usluge navode da je u toku zamjena starih stubova novim.

– Planirano je postavljanje 48 stubova javne rasvjete, čime će ova prometna saobraćajnica dobiti novi izgled. Pored toga, ekipe preduzeća grade javnu rasvjetu na više lokacija u glavnom gradu, uz odobrenje  Sekretarijata za komunalne poslove. Radimo na teritoriji MZ Barutana, uključujući Donje Liješnje, zaseok Siočevina, Bigor, i Goljemadi - zaseok Novakovići – saopšteno je iz Komunalnih usluga. 

Osim investicionog održavanja, kako navode iz Komunalnih usluga, radi se i tekuće održavanje.

–Ovi radovi uključuju popravku neispravnih svjetiljki po prijavama građana, zamjenu polovnih svjetiljki, te saniranje šteta na stubovima javne rasvjete i svjetlosne signalizacije nastalih uslijed saobraćajnih nezgoda na teritoriji grada. Ovim radovima značajno će se poboljšati bezbjednost i estetika javnih prostora u Podgorici. Ekipe Komunalnih usluga nastavljaju s naporima da osiguraju funkcionalnost i pouzdanost javne rasvjete, odgovarajući na potrebe građana i prilagođavajući se savremenim standardima – poručuju iz preduzeća. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 14:09