Minimalan poraz Barana u Leskovcu / -FOTO: FK MORNAR
25/07/2024 u 22:09 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Aleksić donio trijumf Radničkom, Mornar ima čemu da se nada

Radnički iz Kragujevca zasluženo slavio sa 1:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Mornara

Mornar nije uspio da ostane neporažen u Leskovcu u prvom duelu dvomeča protiv Radničkog iz Kragujevca, ali imaće Barani čemu da se nadaju u revanšu narednog utorka na DG areni. Gol minusa Barani mogu da anauliraju, pod uslovom da da ponove partiju protiv Dinama iz Tbilisija kojeg su na evropskom debiju savladali sa 2:1, a zatim remijem u Gruziji (1:1) izborili dvomeč protiv srpskog predstavnika.

Radnički je zasluženo slavio, a trijumf mu je donio Aleksić spektakularnim golom u 72. minutu. Nakon centrašuta Bevisa zaplivao je kroz vazduh i glavom zakucao loptu u mrežu nemoćnog Popovića.

Imao je Radnički još nekoliko prilika koje nije realizovao, ali i Mornar je imao dobre periode igre, a može da žali za prilikama Dubljevića koji je u 42. minutu odlično šutirao, ali je golman Kragujevčana Lijeskić uspio krajnjim naporom da zaustavi njegov udarac, dok je Vušurović u 53. minutu iz dobre pozicije gađao preko gola.

Uglavnom, Barani u revanšu mogu bolje i sigurno će pred svojom publikom imati dodatni motiv u nastojanju da eliminišu Radnički i da nastave evropsku plovidbu. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 18:04