Sa meča između Budućnosti i Zaglebja / -FOTO: FK BUDUćNOST
29/06/2024 u 16:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Nije dobro što smo primili sedam golova na dvije utakmice

Budućnost je u petak poražena od poljskog Zaglebja iz Lubina sa 3:4, u drugom kontrolnom meču odigranom na pripremama u Sloveniji

Podgoričani su nakon nepun sat igre imali tri gola zaostatka (0:3), ali su se nakon toga trgli i uspjeli da stignu do izjednačenja. Međutim, u samom finišu susreta su ponovo pali, pa su Poljaci uspjeli da postignu i četvrti pogodak i stignu do trijumfa.

-Dešava nam se drugu utakmicu zaredom da primimo tri gola, sada četiri, što apsolutno nije dobro. Međutim, pokazali smo, makar u prvih pola sata igre, da smo bolji rival, imali prečku, još dvije sto posto šanse, ali primamo golove nekako dosta naivno - rekao je šef stručnog štaba Ivan Brnović nakon utakmice.

Strateg plavih je potom dodao:

-Mislim da smo u drugom dijelu diktirali ritam, napravili smo reakciju i pokazali karakter. Ali, ponavljam nije dobro što smo primili sedam golova na dvije utakmice, ali vidjeli smo gdje naš škripi. Postoji intencija da igramo brzo i napadački što je dobro, a čini se i da rastemo kao tim. Možda to rezultat ne pokazuje, ali optimista sam jer mogu da budem zadovoljan utakmicom protiv Zaglebja iako to rezultat ne govori – istakao je na kraju Ivan Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. jun 2024 16:33