Са изборне Скупштине / - Фото: Ватерполо савез Црне Горе
31/01/2022 u 19:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ђуро Марић остаје на челу Ватерполо савеза Црне Горе

На Изборноj Скупштини Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе, коjа jе данас одржана у Подгорици, за предсjедника Савеза поново jе изабран др Ђуро Марић, коjи jе добио 11 од 12 гласова делегата колико jе било присутно на данашњоj Скупштини. ВПСЦГ броjи 17 делегата са правом гласа

За предсjедника Скупштине ВПСЦГ изабран jе Мирза Крцић из Приморца, док jе за потпредсjедника ВПСЦГ изабран Ненад Вуканић, предсjедник ВПК Приморац.

- Настављамо тамо и гдjе смо стали, да радимо на побољшању услова за развоj ватерпола и пливања. Пред нама jе изузетно захтjевна година, сениоре очекуjу четири велика такмичења, наше млађе категориjе учествоваће на три шампионата, од чега jе Црна Гора домаћин првенства Европе за У19 репрезентациjе. Наше пливаче очекуjу броjна такмичења, од чега издваjамо европска и свjетска првенства у великим и малим базенима. Дакле, изузетно захтjевна година, поготово на финансиjском плану, али се надамо да ћемо уз помоћ државе и спонзора успjети да нашим спортистима обезбjедимо добре услове за рад - поручио jе предсjедник др Ђуро Марић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 09:41