/ -FOTO: FK BUDUćNOST
17/01/2024 u 21:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

FK Budućnost: Stefan Đukanović postao profesionalac

Svi su zajedno zaslužni za moj napredak koji me je doveo do profesionalnog ugovora – kazao je Stefan Đukanović za klupski sajt

Još jedan talentovani dječak iz „generacije 2006“ je iz stipendista prešao u profesionalce – Stefan Đukanović je potpisao trogodišnji ugovor sa Budućnosti u društvu oca Vitomira, izvršnog direktora Novaka Novakovića i sportskog direktora Andrije Delibašića.

Đukanović je, baš kao što su to skoro uradili Bodin Tomašević i Andrej Camaj, a ranije i Vasilije Adžić, odabrao Budućnost uprkos određenim ponudama, svjestan da je u našem klubu enormno napredovao kroz kadete i omladince.

-Drago mi je što sam potpisao profesionalni ugovor sa klubom kakav je Budućnost i nadam se da ću opravdati povjerenje uprave kluba i sportskog sektora. Vjerujem da ću napredovati još više, sada imam dodatni motiv za većim uspjehom. Želim da se zahvalim svim trenerima koji su me do sada trenirali, kao i svim saigračima sa kojima sam igrao i klubovima u kojima sam igrao. Svi su zajedno zaslužni za moj napredak koji me je doveo do profesionalnog ugovora – kazao je Stefan Đukanović za klupski sajt.

Prvi tim mu nije nepoznanica, prolazio je i ljetnje i zimske pripreme prvotimac, od početka priprema za proljeće u sezoni 2023/24. je u timu koji se nameće treneru Mladenu Milinkoviću.

-Ne bih puno da obećavam, želim da se dokažem, da napredujem i učim iz dana u dan. Daću sve od sebe da to ostvarim - poručio je Đukanović, koji je u aktuelnoj sezoni i debitovao za prvi tim.

Stefan je preuzeo bratov broj 34, ponosan je na Viktora, ali želi da gradi svoj put...

-Brat Viktor je ostavio traga u prvom timu i drago mi je zbog toga. Trudiću se da ga nadmašim, ali i ne samo njega - jasan je Đukanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 04:47