Prva pobjeda Kaljarija / -FOTO: X/SERIEA
30/09/2024 u 23:22 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kaljari slavio u Parmi, pobjede Bornmuta i Viljareala

Zaključena prvenstvena kola u Seriji A, Premijer ligi i La Ligi

Prvoj pobjedi u sezoni radovao se konačno i Kaljari, koji je na zatvaranju šeste runde Serije A u goleadi slavio na gostovanju u Parmi sa 3:2.

Parma je u dva navrata stizala prednost gostiju, drugi put izjednačila u 87. minutu iz penala, ali samo minut kasnije Kaljari je stigao do cijelog plijena preko Roberta Pićolija.

Golove za Parmu postigli su Man u 62. i Hernani u 87, dok su Zortea u 34, Martin u 75. i Pićoli u 88. minutu potpisali prvu pobjedu tima sa Sardinije.

U posljednjem susretu šeste runde Premijer lige Bornmut je uzeo mjeru Sautemptonu (3:1).

"Trešnjice" su trijumf osigurale već u prvom poluvremenu kada su mrežu rivala tresli Evanilson u 17, Utara u 32. i Semenjo u 39. minutu. Poraz Sautemptona koji je ostao na samo jednom osvojenom bodu ublažio je Hervud-Belis u 51. minutu.

Konačno, na zatvaranju osmog kola La Lige, Viljareal je u finišu slomio otpor Las Palmasa na svom "Madrigalu (3:1) i opravdao ulogu favorita.

Petu pobjedu "žutoj podmornici" i skok na treću poziciju, te samo minus četiri u odnosu na vodeću Barselonu donijeli su Pepe u 45, Bari u 85 i Baena 90+7 minutu, dok je strijelac za Las Palmas koji je ostao na začelju bio Fabijan Silva u 47.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 23:25