Адам Марушић / - фото: ФСЦГ
02/09/2021 u 15:39 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марушић срећан због првијенца у репрезентацији

Црногорски фудбалер потенцира два лако примљена гола и бод освојен у Турској апострофира као веома битан. У Холандију путују да одиграју најбоље што могу

Нису Адам Марушић и Ристо Радуновић могли да нађу бољи тренутак да постигну прве голове у дресу репрезентације Црне Горе.

Када је „црвенима” пријетила катастрофа у четвртом колу квалификација за Свјетско првенство 2022. у Катару, на гостовању у Истанбулу, Марушић је рутински крунисао одличну акцију цјелокупног тима, док је Радуновић у дубокој судијској надокнади растужио Турке (2:2).

Адам сматра да је бод на Босфору велики као кућа, не толико што су он и другови практично кренули из два гола минуса, већ што је Турска изузетно јака репрезентација.

Јако сам срећан због првијенца у репрезентацији. Мало смо дуже чекао на тај први гол, али шта је ту је. Примили смо два јефтина гола на почетку утакмице, али смо успјели да се вратимо и Ристовим поготком у последњем минуту однесемо из Истанбула веома битан бод, поготово ако се зна да смо на Босфор стигли хендикепирани – рекао је Марушић.

Црногорски фудбалери су данас стигли у Подгорицу, а већ сјутра путују у Холандију на мегдан „орању”.

За два дана нас чека нова утакмица, немамо много времена за опоравак, али како је нама, тако је и другима. Морамо добро да анализирамо противника, да видимо како су одиграли ту прву септембарску утакмицу и да се припремимо на најбољи могући начин. Холандија је много квалитетнија од Турске, али опет, све је могуће у овој групи. Идемо тамо да играмо фудбал, никад се не зна шта може бити. Сигурно да ће нам овај бод освојен у последњим моментима дуела и Истанбулу бити вјетар у леђа. Ништа не обећавамо, идемо као и до сада, од утакмице до утакмице, па ћемо видјети докле ћемо стићи – казао је Марушић, који је у Истанбулу играо на десном крилу.

Играо сам мало офанзивније него у клубу. Ту сам да испуним шта год да селектор тражи – закључио је фудбалер Лација.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:34