Скуштини у Котору присуствовали сви делегати / - фото: ФСЦГ
24/05/2021 u 15:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Масловар предсједник Удружења клубова ФСЦГ Југ

Изборној скуштини у Котору присуствовало свих 25 делегата, 13 дало подршку новом предсједнику, 11 другом кандидату Михаилу Ђуровићу. Масловар поручио да ће бити представник свих клубова. Предсједник ФСЦГ Дејан Савићевић се нада сарадњи на високом нивоу

Нови предсједник Удружења клубова ФСЦГ Југ је Ненад Масловар.

Изборној скупштини у Котору је присуствовало свих 25 делегата.

Њих 13 је дало подршку Масловару за четворогодишњи мандат.

За другог кандидата, Михаила Ђуровића је гласало 11 делегата, док је један био уздржан.

Бићу представник свих клубова jужне региjе и помоћи ћу им око комуникациjе са Савезом, битисањем и функсионисанjем на свакодневном нивоу. Константна комуникациjа са клубовима и Савезом биће у центру мог ангажовања током наредног мандатног периода – рекао jе Масловар.

Предсjедник Фудбалског савеза Црне Горе, Деjан Савићевић, честитао jе Масловару и изразио наду да ће сарадња са Удружењем у будућем периоду бити на високом нивоу.

Сигуран сам да ће Масловар, његови сарадници и органи Удружења бити максимално посвећени обавезама коjе су пред њима и да ће исте бити у потпуности испуњене. Фудбалски савез ће бити на услузи клубовима са jуга земље и учиниће све што jе могуће да се додатно унаприjеде услови за бављење фудбалом, како би у будућности нове генерациjе играча и играчица што квалитетниjе обављали тренажни процес и одигравали мечеве. Надам се да ће локалне самоуправе градова на jугу Црне Горе показати веће интересовање за унапређење фудбалске инфраструктуре, за шта ће у Фудбалском савезу имати одговорног и преданог партнера – пренио је званични сајт ФСЦГ изјаву Савићевића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 18:16