Loža stadiona Partizana / -FOTO: FK PARTIZAN
26/10/2024 u 23:02 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mijatović: Ovo je pravi ambijent

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 3:1 u meču 13. kola Super lige Srbije

Uz ogromnu podršku navijača (blizu 20.000), crno-beli su na stadionu u Humskoj napravili preokret i osvojili tri boda na debiju nove uprave kluba. Promjenu rukovodstva kluba sa oduševljenjem su prihvatili navijači, ispusnili su tribine i nosili igrače do pobjede, a na sve to imun nije ostao ni Predrag Mijatović. Legendarni fudbaler i kapiten crno-belih, sada direktor sportskog sektora u novom rukovodstvu, za Partizanov „Jutjub“ kanal je rekao:

-Čestitao bih našim igračima na pobjedi. Preokret, što je jako bitno. Danas bih potencirao karakter našeg tima da iz negativnog rezultata naprave pozitivan. Što se tiče navijača, ovo je pravi ambijent kakav treba da se dešava na našem stadionu. Ima tu puno korekcija, mi se tek upoznajemo, imamo tu puno da poradimo u igri i igračkom kadru i nastojimo da promenimo svijest o nekim stvarima, ali u svakom slučaju pozitivno je kada se pobijedi - rekao je Mijatović za Partizanov "Jutjub" kanal i potom dodao:

-Iskreno, posle igranja u Partizanu nikada nisam bio u ovoj loži. U ovom tako pozitivnom ambijentu danas napravili smo nešto što je interesantno. Ljudi koji su dolazili na stadion kažu da se odavno nije vidjeli ovako dobar ambijent. Iskreno bio sam jako, jako uzbuđen i sada sam. Ima puno stvari koje treba da se koriguju, ali kada se pobijedi, sve je okej – poručio je Mijatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 23:03