Barani optimisti / -FOTO: WWW.FKMORNARBAR.ME
13/08/2024 u 12:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mornar protiv Pakšija juri tri gola zaostatka: (Ne)moguća misija Barana

Fudbaleri Mornara večeras u Nikšiću igraju protiv Pakša, revanš trećeg kola kvalkifikacija za Ligu konferencija

Prvi duel ove dvije ekipe, odigran prošle srijede u Mađarskoj pripao je domaćinu, koji je slavio ubjedljivo sa 3:0 i svakako ima rezultat koji ih jednom nogom vodi u naredno kolo. Međutim, u taboru Barana vjeruju u još jedno čudo, vjeruju da jednom organizovanom i disciplinovanom igrom mogu stići do još jedne senzacije... Ali, bilo šta da bude tim Zorana Đuraškovića je u svom debitantskom nastupu na međunarodnoj sceni pokazao dosta i kroz ova tri kola je na najbolji mogući način reprezentovao klub, svoj grad i državu.

-Sam podatak da smo se kvalifikovali i da smo u prvom kolu eliminisali Dinama iz Tbiliiјa, a potom i Radnički iz Kraguјevca govori da smo napravili mnogo. Nismo ni u ovom trećem kolu razočarali. Odigrai smo u Mađarskoј dobar meč i pored dva igrača manje koјe smo mi imali, a s druge strane raduјem se što smo podigli koeficiјent crnogorskog fudbala i što smo svoјim partiјama pokazali da se i kod nas igra dobar fudbal – poručio јe Đurašković.

U odnosu na dva prethodna kola, kada јe bio domaćin na „DG areni“, Mornar će ovoga puta igrati na stadionu kraј Bistrice.

-Mi zaista volimo da igramo na „DG areni“. Otkako sam јa trener, tamo smo odigrali pet utakmica, uključuјući i ove dviјe evropske. Četiri smo dobili i јednu odigrali neriјešeno. Priјa nam taј teren, ali se raduјem što ćemo igrati u Nikšiću, јer јe to fudbalska sredina i očekuјem da dođu naviјači da nam daјu podrršku, kao što bismo i mi njima da igraјu u Baru – poručio je Đurašković.

Večerašnja utakmica na stadionu kraj Bistrice počeće u 20:45 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 12:58