/ Foto: FSCG
15/08/2024 u 16:47 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

OFK Mladost DG i Crvena stijena potpisali ugovor o saradnji

OFK Mladost Donja Gorica potpisala je danas ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji sa FK Crvena stijena i to na period od tri godine

Iz ovog drugoligaša su poručili da je ovo još jedan značajan korak ka razvijanju mladih fudbalera što je postavljeno kao prioritet, a sve sa ciljem kako bi igrači iz omladinske škole imali seniorsku minutažu u nogama.

-Smatramo da je Crvena stijena i takmičenje Srednje regije idealno mjesta za to. Saradnja sa Crvenom stijenom realizovaće se kroz ustupanje mladih igrača i razmjenu trenera, pa će tako naredne sezone šef stručnog štaba Crvene stijene biti Rajko Mugoša, a pomoćni trener Vesko Radović. Crvena stijena je klub sa bogatom istorijom, osnovan 1938. godine, simbol naselja Tološi, klub koji je dva puta bio osvajač kupa Crne Gore, šampion Jugoslavije u kadetskoj konkurenciji. Trenutno 25 aktivnih fudbalera koji igraju u inostranstvu, Prvoj i Drugoj ligi Crne Gore potiču iz Crvene stijene. Takođe, u okviru fudbalskog kluba Crvena Stijena postoji i škola fudbala Futura koja broji veliki broj dječaka -saopšteno je iz OFK Mladosti Lob.bet.

Ugovor o poslovno–tehničkoj saradnji su potpisali predsjednik Donjogoričana Danilo Mugoša i direktor Tološana Svetolik - Šajo Mrvaljević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 04:39