Oliver Šarkić / -FOTO: FSCG
14/04/2023 u 13:28 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Oliver Šarkić: Na pobjedu protiv Budućnosti

O polufinalu kupa razmišljaćemo nakon ovog susreta - poručio je napadač Dečića

Fudbaleri Dečića su pobjedom nad Iskrom u prošlom kolu prekinuli post od pet utakmica bez pobjede. Vratili su se Tuzani u igru za Evropu i pokazali da polako ulaze u formu. Možda je to sada i najbitnije, jer se pred njima nalazi serija teških, ali i važnih utakmica.

Izabranici trenera Juraja Jarabeka sjutra uveče u derbiju kola igraju protiv lidera, ekipe Budućnosti. Tuzani su domaćini na Starom Aerodromu, a meč će se, kao što već poznato, odigrati bez prisustva gledalaca. Ali, ni to neće smetati igračima Dečića da daju maksimum i probaju da stignu do trijumfa.

-Sjutra je pred nama velika utakmica. Naravno, igraćemo na pobjedu, kao što smo na svakoj utakmici do sada radili. Biće teško, ali se nadam da možemo do rezultata koji priželjkujemo – rekao je napadač Dečića Oliver Šarkić.

Šarkić je tek u prošlom kolu, u duelu sa Iskrom u Danilovgradu, stigao do prvjenca u dresu Dečića. Sigurno je da mu taj pogodak znači mnogo.

-Postigao sam prvi gol, ali ekipa je bitnije što smo stigli do pobjede poslije pet neriješenih rezultata. U principu jesam zadovoljan svojim partijama, ali sam svjestan da uvijek može još bolje.

Nakon susreta sa ekipom Budućnosti, Tuzane očekuje i polufinale Kupa i susret sa aktuelnim prvakom Sutjeskom.

-O kupu i duelu sa Sutjeskom, razmišljaćemo poslje utakmicu protiv Budućnosti. Za sada se fokusiramo samo na sjutrašnju utakmicu – poručio je Oliver Šarkić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 22:18