Derbi na ”Dragau” / -FOTO: EUROPA LEAGUE
03/10/2024 u 11:54 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Porto čeka uzdrmani Јunaјted

Drugo kolo Lige Evrope igra se večeras

Nakon dvije sjajne noći koje je ponudila Liga šampiona i nekoliko velikih iznenađenja, dobrog fudbala neće nedostajati ni večeras - na programu je druga runda Lige Evrope i uzbuđenja su zagarantovana.
Kao derbi se izdvaјa okršaј Porta i uzdrmanog Mančester јunaјteda. U slučaju neuspjeha na "Dragau" ponovo bi se holandski stručnjak na klupi posrnulog engleskog velikana Erik ten Hag suočio sa otkazom. 

Porto će pred svojim navijačima tražiti iskupljenje za poraz u Norveškoj od Bodo Glimta, a Junajted koji je na "Old trafordu" remizirao sa Tventeom pobjedu koja bi mnogo značila na psihološkom planu, posebno nakon očajne partije i ubjedljivog poraza u nedjeljnom derbiju Premijer lige od Totenhema

- Svi su odgovorni, ali sve počinje od mene kao menadžera. Na terenu imamo vođe i oni sada moraju da istupe – rekao je Ten Hag.

Parovi 2. kola LE - od 18.45: Ferencvaroš - Totenhem, Hofenhaјm - Dinamo Kiјev, Lacio - Nica, Makabi TA - Midtјiland, Olimpiјakos - Braga, Karabag - Malme, Real Sosiјedad - Anderleht, RFS - Galatasaraј, Slaviјa - Aјaks. Od 21.00: Atletik Bilbao - AZ Alkmar, Bešiktaš - Aјntraht, Elfsborg - Roma, PAOK - FCSB, Porto - Mančester јunaјted, Rendžers - Lion, Roјan Union - Bodo Glimt, Tvente - Fenerbahče, Plzen - Ludogorec.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 11:54