Фудбалски савез / - Фото: ФСЦГ
07/03/2022 u 19:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједник судија и инструктора: ФСЦГ главни кривац за прекид утакмице у Тузима, чекао кога ће окривити

Светозар Ивановић, предсједник судија и инструктора Фудбалског савеза Црне Горе јавности се обратио саопштењем

Ивановић је у саопштењу навео да Радојица Крушчић, предсједник Судијске комисије ФСЦГ, ради незаконито.

Саопштење пренпосимо у цјелости:

- Радоjица Крушчић предсjедник и власник Судиjске комисиjе наставља да ради незаконито (већ сам писао о томе) и у свом стилу хазардерски.

Опет jе супротно прописима ФСЦГ делегирао судиjе за претходно коло (Петровац-Рудар). Мисли, ваљда, када jе могао у прва два кола, може и сада.

У праву jе, очигледно има подршку Савићевића и Момира, а потпредсjеднике и чланове Управног одбора баш брига. Они се иначе никада ниjесу миjешали у своj посао. Радили су “како газда казе” (читаj Савићевић).

Осим што jе незаконитим делегирањем судиjа учинио првенство нерегуларним наставља да експериментише делегирањем. То jе увиjек радио али се на то ниjе обраћала пажња.

За Утакмицу високог ризика Дечић - Будућност, у ватру jе бацио младог судиjа коjи има квалитет али не и статус коjи гарантуjе мирноцу на терену. Ова утакмица jе задњих година била озбиљан изазов за све интернацииналце и судиjе из елит групе коjи су jе судили и у врло малом броjу су били позитивни оцијењени.

ФСЦГ jе веома лоше припремио утакмицу у Тузима и главни jе кривац за прекид. Чекамо да видимо кога ће прогласити кривим . навео је Ивановић у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 17:34