Nikola Rakojević / -FOTO: FSCG
22/03/2024 u 18:57 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakojević: Očekivali smo više, ali je rezultat realan

Jermenija je poslednja na tabeli, izgubila je nekoliko mečeva ubjedljivo, ali uopšte ne djeluje tako - kazao je selektor Crne Gore

Nakon remiјa sa Јermeniјom u Podgorici (0:0), selektor mlade reprezentaciјe Crne Gore Nikola Rakoјević јe rekao da јe nakon svega rezultat realan. Crveni su meč sa poslednjeplasiranom ekipom u grupi odigrali loše, nisu stvorili niјednu pravu pravu priliku.

- Rezultat je realan, ali smo očekivali više. Ovo je preslikana utakmica iz Jermenije, gdje su oni bili mnogo agresivniji i žustriji, ni ovog puta nijesu stvarali šanse, ali su nekako uvijek prijetili. Igrali smo dosta konfuzno, nijesmo bili dobri u tehničkim stvarima - prijemu lopte i tačnom pasu – rekao je selektor Nikola Rakojević.

Posle četiri meča u grupi, naša reprezentaciјa ima samo četiri boda, a već u utorak će utakmicom sa Finskom igrati novi kvalifikacioni meč (Podgorica, 15 sati).

- Vidjećemo koliko sve ovo možemo da popravimo protiv Finske. Imamo igrače koji ne mogu da izdrže dva meča u tako kratkom periodu i sigurno će biti promjena u utorak. Važno je da će nam se priključiti Viktor Đukanović, to će nam podići entizijazam i moral da u taj meč uđemo mnogo bolje nego danas – dodao je Rakojević.

Na pitanje koliko je realno da Crna Gora zaprijeti Finskoj, koja se bolje kotira od Јermeniјe, Rakoјević јe odgovorio?

- Jermenija je posljednja na tabeli, izgubila je nekoliko mečeva ubjedljivo, ali uopšte ne djeluje tako. Ili je to zbog toga što smo mi ovakvi kakvi jesmo. Mislim da možemo da pariramo Finskoj, nadam se da će biti mnogo bolje nego protiv Jermena – poručio je Rakojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:07