Sa meča u Torinu / EPA-EFE-FOTO: EPA/MATTEO BAZZI
27/10/2024 u 20:14 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Spektakularan derbi u Milanu: Inter – Juventus 4:4!

Veliki derbi devetog kola Serije A između Intera i Juventusa na "Đuzepe Meaci" donio je nevjerovatan fudbal, previše uzbuđenja i preokreta

Inter je poveo, Juventus preokrenuo, potom je domaćin od 1:2 stigao do 4:2 i mogao da riješi meč u svoju korist. A onda je uslijediča magija fantastičnog Kenana Jildiza. Turski reprezentativac je postigao dva gola i potpisao nevjerovatan remi - 4:4!

Prvo poluvreme „derbija Italije" bilo je spektakularno, Inter je poveo golom Zjelinskog iz penala, Juventus preokrenuo preko Vlahovića i Vee, a onda je isto uradio Inter golovima Mhiktarijana i ponovo Zjelinskog sa bijele tačke. U nastavku je Inter krenuo bolje, otišao na dva gola prednosti pogotkom Damfrisa, promašio još nekoliko odličnih šansi da sve završi i u finišu je surovo kažnjen za te promašaje. Jednostavno, meč u Milanu je ljubiteljima fudbala donio je sve. Zaista nestvaran meč, meč za pamćenje.

Inter posle ovog remija ima 18 bodova na drugoj poziciji na tabeli, što je četiri manje od lidera Napolija. Juventus ima 17 bodova na trećem mjestu Serije A.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. oktobar 2024 20:15