Хавијер Тебас / - Фото: Твитер
13/09/2021 u 13:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тебас: Барселона има "комплекс мале вриједности" у односу на Реал

Прво човјек шпанске Ла лиге Хавијер Тебас коментарисао је стање у два највећа клуба у тој земљи, Реал Мадриду и Барселони

Иако се доста пута ниеј слагао са човјеком Реал Мадрида Флорентином Перезом, овога пута Тебас је казао да у Барселони имају комплекс од тог човјека.

- Имам осјећај да у Барселони имају комплекс ниже вриједности када је Флорентино Перес у питању. Перес је веома интелигентан и окружен је интелигентним људима. Сав тај гламур и знање, док је с друге стране Лапорта (предсједник Барселоне) који је био ван фудбала више од десет година - рекао је Тебас за каталонски "Спорт".

Тебас сматра да је одлазак Месија из Барселоне могао бити спријечен.

- Да, Месијев одлазак је могао да се спријечи. Лично сам говорио са Лапортом о томе. Ако је Лапорта пружио руку Месију и обећао да ће моћи да остане, то је било зато што је мјесец дана прије тога прихватио понуду Си-Ви-Сија. Чак је и два пута звао да убрза цијелу ствар, јер је Меси постајао нервозан - истакао је Тебас.

Компанија Си-Ви-Си би добио права на десет одсто прихода Ла Лиге од продаје аудио-визуелних права, и то у периоду од 50 година, а заузврат би обезбиједио новац којим би, свакако, и Лионел Меси могао да остане у Барселони.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:31