14/10/2024 u 09:16 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Treća liga: Šest igrača Njegoša se povrijedilo u istom trenutku, meč prekinut kod rezulatata 19:0

Takmičenje u Udruženju klubova FSCG Centar ove godine je najbrojnije otkako se igra ova liga i bilo je zaočekivati da bude nevjerovatnih rezultata

Međutim, ono što se desilo u nedjelju u meču 5. kola A grupe do sada nije zabilježeno. Meč između novoformiranog kluba Njegoša i Zete prekinut je u 68. minutu kod rezultata 19:0 u korist tima iz Golubavaca. Šest fudbalera Njegoša (Balšić, Bašanović, Pelević, Bošković, Leković, Bulajić) su se povrijedila u istom trenutku (konstovatane povrede od strane ljekarske službe), zbog čega je utakmica prekinuta i nije okončana. Ekipi Njegoša nije ovo prvi put da gubi ovako ubjedljivim rezultatom i napušta teren. Na četiri odigrane utakmice primili su čak 50 golova, a u prvom kolu su nakon 0:10 protiv Zabjela napustili teren u 32. minutu. Tada su takođe konstatovane povrede igrača. 

Meč će, prema Pravilniku o fudbalskim takmičenjima (član 53, stav 1), biti registrovan postignutim rezultatom. Međutim, nakon svega viđenog pitanje je kuda vodi ovo sve i ima li uopšte spasa napem fudbalu.

Ovakve i slične scene ne ide nikome u prilog, fudbalu ponajmanje... Poslali smo još jednu ružnu sliku u svijet.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 09:17