Мјесец ван терена - Роберт Левандовски (Бајерн М) / EPA-EFE-EPA-EFE/ SZYMANSKI
30/03/2021 u 23:48 h
Igor ĆulafićIgor Ćulafić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Левандовски повријеђен

Као да су предосјећали лоше ствари, правили су проблем, нису жељели да пусте свог најбољег играча на репрезентативне обавезе, попустили су пред наредбом УЕФА и стигла је казна

Као да су предосјећали лоше ствари, правили су проблем, нису жељели да пусте свог најбољег играча на репрезентативне обавезе, попустили су пред наредбом УЕФА и стигла је казна. И за играча и за клуб - Роберт Левандовски се повриједио у мечу репрезентације Пољске против Андоре и биће ван терена око четири седмице. Ову информацију саопштили су из Бајерн М након љекарских прегледа које је играч обавио по повратку у клуб. Подсјетимо, тренер првака Бундеслиге невољно је прихватио чињеницу да његови играчи (Левандовски и Давид Алаба) иду у своје репрезентације да играју против Енглеске и Шкотске а све због пандемије британског соја коронавируса.
Сада, након повреде најбољег свјетског фудбалера и првог стријелца лиге, Бајерн М ће морати у одбрану титуле врло ослабљен. А први наредни испит је могуће и најтежи - Баварци играју са РБ Лајпцигом у гостима.
Уз то, првак Европе на свог најбољег играча неће моћи да рачуна у двомечу са ПСЖ - ом у четвртфиналу Лиге шампиона.
Још један битан детаљ - Роберт Левандовски скоро извјесно неће бити у прилици да обори рекорд Герд Милера од 40 погодака у једној сезони.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 09:11