Дуел Добрића и Ивановића / - фото: АБА/Драгана Стјепановић
19/05/2021 u 16:36 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Добрић: У Подгорици ћемо морати да будемо дупло бољи

Херој друге побједе Црвене звезде у финалу АБА лиге поручује да је Будућност показала висок квалитет и потврдила да се заслужено налази у позицији да се бори за трофеј регионалног такмичења.

Прибојавали су се из кошаркашког клуба Будућност ВОЛИ пред почетак финалне серије АБА лиге да би у редовима Црвене звезде могао да искочи неко од играча из другог плана у преузме велику улогу.

Управо се то догодило у прва два меча у Београду.

Дејан Давидовац је правио највише проблема „плавима” у првом мечу, док је у другом то био Лендри Ноко под обручима и поготово Огњен Добрић, са невјероватних 27 поена.

Одиграли смо двије физички изузетно захтјевне утакмице, показали велику енергију и одбранили наш терен. Није било лако када је Будућност повела девет разлике у другом мечу, али није било ни грча. Тим смо коjи вјеруjе у себе и оно што ради. Одиграли смо у тим тренуцима врло чврсто, изузетно борбено и свако jе дао своj дио, што и jесте суштина тима. Пронашли смо на краjу начин да стигнемо до побједе, тек друге у серији – рекао је Добрић.

Кошаркаш Црвене звезде очекује јаку реакцију Будућности.

Мораћемо у Подгорици да одиграмо дупло боље него у Београду. Прве двије утакмице су потврдиле да се у финалу налазе екипе коjе су показале највише у регуларном дијелу сезоне и да се са правом боре за трофеj. Будућност jе у уторак успјела да се врати из великог минуса, чиме jе jош jедном показала велики квалитет. Нема ту пуно филозофирања. Надам се да ћемо бити комплетни у „Морачи”. Мораћемо да одиграмо чврсто ако желимо да успјешно пребродимо нови изазов и освојимо титулу – додао је Добрић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 18:15