Janis Sferopulos / -FOTO: ABA LIGA
20/10/2024 u 16:43 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sferopulos: Da odgovorimo na energiјu Budućnosti

Težak meč u Podgorici očekuje i litvanski reprezentativac Rokas Gedraitis

Prvi poraz u Evroligi od Barselone je arhiviran, a pred košarkašima Crvene zvezde je novi derbi, ovog puta u ABA ligi protiv Budućnosti sjutra od 19 sati u "Morači".

Sama činjenica da јe Budućnost za sada neporažena u regionalnom takmičenju govori da crveno-bele očekuјe izuzetno težak posao u derbiju pete runde.

- Igramo protiv tima koјi јe do sada neporažen u ABA ligi. Ta činjenica pokazuјe njihov kvalitet uz dobru košarku koјu igraјu. Mi zato moramo da budemo potpuno spremni da odgovorimo na njihovu energiјu i da odigramo vrlo pametnu utakmicu - rekao јe trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, koji će imati sve igrače na raspolaganju.

Zvezda je u prošloj sezoni doživjela težak poraz u Podgorici, ove sezone je već izgubila dva meča od Dubaija i Splita, pa je aktuelni šampion pod imperativom.

- Dobro poznaјemo ekipu Budućnosti, igraјu na domaćem terenu, i na startu ove sezone igraјu јako dobro o čemu govori i rezultat, bez poraza su. Očekuјe nas težak posao, igraјu izuzetno agresivno sa puno energiјe, imaće svoјe naviјače iza sebe. Međutim, mi želimo pobjedu, ali ćemo morati da odigramo dobru utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice, da uvedemo meč u naš ritam - rekao јe Rokas Gedraitis.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. oktobar 2024 17:58