Andrej Žakelj / -FOTO: KK BUDUćNOST VOLI
02/10/2024 u 21:45 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Žakelj: Moraćemo da radimo da dobijamo ovakve završnice

Drama pripala Špancima

Budućnost Voli će na prvu pobjedu u Evrokupu ove sezone morati da čeka neku novu priliku.

Večeras je poražena od Gran Kanarije u uzbudljivom meču u "Morači".

- Čestitke gostujućem timu na pobjedi. Mogla je utakmica da ode na jednu i na drugu stranu. Nažalost, desilo se što se desilo, previše je bilo trojki u posljednjim sekundama tokom cijele utakmice. Igrači su imali pravi pristup, u posljednjih pet minuta smo imali minus, uspjeli su da se vrate, pokazali su karakter, ali moraćemo da gradimo i radimo sve ovo i da ovakve završnice riješimo u svoju korist - istakao je Andrej Žakelj.

Slovenački stručnjak nije zadovoljan kako su igrali "rezervisti".

- Ne samo Nikola Tanasković i Udoka Azubuike nisu bili na svom nivou u ovom meču, već i još neki igrači. Mi smo pali kada smo mijenjali, sa tim se slažem, neki igrači su igrali više nego što je trebalo po mom mišljenju. Košarka je ipak timski sport, zajedno dobijamo i gubimo - objasnio je strateg Podgoričana.

Jaka Lakovič je bio zadovoljan pobjedom svog tima.

- Veoma teška utakmica što smo i očekivali. Budućnost je odigrala sjajno prvo poluvrijeme. Mučili smo se sa našom igrom, odbranom. Budućnost je kontrolisala meč. U drugom poluvremenu smo bili intezivniji, igrali bolje odbranu i iz odbrane je došao dobar napad. Mogli smo do pobjede u regularnom dijelu, ali smo bilo fokusirani i dobili utakmicu koja je mogla da ode na bilo koju stranu - kazao je Lakovič.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 21:56