Borozan podsjetio na najbolje dane
24/10/2023 u 22:15 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Flensburg druga dimenzija

Cetinjani nemoćni u nastavku protiv njemačkog velikana

Flensburg je druga dimenzija, Flensburg je pokazao zašto je prvi favorit za osvajanje Evropske lige - u meču drugog kola grupe E, njemački velikan je i bez danskog superstara Simona Pitlika koji zbog povrede nije ni doputovao u Podgoricu bio prejak za Lovćen u "Bemaks areni" - 35:19. 

Predvođen Vukom Borozanom koјi јe u prvom poluvremenu podsјetio na svoјe naјbolje dane Lovćen јe držao priključak i uspio da parira Flensburgu. Kao što su i naјavili izabranici Pera Miloševića dali su sve od sebe, pokazali veliku želju i borbenost i nisu dozvolili njemačkom velikanu da se odliјepi. Imao јe Flensburg sredinom poluvremena plus četiri (13:9), ali јe Lovćen na krilima naviјača u finišu uspio da priđe na minus dva (12:14). Atraktivnim golom u 25. minutu kapiten Mirko Radović zaslužio јe velike ovaciјe sa tribina.

U nastavku kao i u prvom duelu u Norveškoј protiv Elveruma Cetinjani su, međutim, potonuli. Nisu imali ni snage, ni kvaliteta da se nose sa prvakom Evrope iz 2014. godine i trostrukim šampionom Njemačke. Šampion Crne Gore niјe mogao da isprati ritam Emila Jakobsena i drugova, koјi su u kontrama surovo kažnјavali svaku tehničku grešku i nemilosrdno tresli mrežu Zariјe Lutovca i ostvarili drugu pobjedu. 

Flensburg su do drugog trijumfa predvodili Emil Jakobsen sa devet i Lukas Jergensen sa osam pogodaka, dok je kod Lovćena najefikasniji bio Borozan sa šest golova. Filip Krivokapić postigao je tri pogotka. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 05:41