Итана Грбић / - ФОТО: ЕХФЕУРО
05/07/2021 u 12:06 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грбић: Боље провјере нисмо могле да имамо

Рукометашице Црне Горе ће у уторак и сриједу у Шиофоку одиграти прве пријатељске утакмице пред Олимпијсе игре у Токију

Послиjе 25 дана припрема у Подгорици, рукометашице Црне Горе ће путовати у Шиофок, гдје ће у уторак против домаћина Мађарске у 18.15 сати, односно у сриједу против Бразила од 16 часова, имати прве провјере пред Олимпиjске игре у Токиjу.

Селекторка Бојана Поповић ће након ових мечева видјети јасније шта је потребно да се поправи до првог меча у Јапану, 25. јула, против Анголе.

Ближимо се краjу припрема за Токио. Иза нас jе квалитетан рад. Било jе напорно, али мотива ниjе недостаjало јер је свака дјевојка на припреме дошла свjесна да се спремамо за нешто наjвеће у свиjету спорта. На сваком тренингу смо показивале све већу жељу да се изборимо за мjесто међу 15 играчица коjе ће представљати Црну Гору – казала је Итана Грбић.

Средњи бек репрезентације Црне Горе је задовољна досадашњим дијелом припрема и поручује да она и саиграчице са нестрпљењем чекају 15. јул и полазак за Токио.

Желимо да предстоjећа два меча у Мађарскоj искористимо на наjбољи начин, да све останемо здраве и да у комплетном саставу кренемо на Игре. У Мађарскоj нас очекуjу сjаjни противници, то су тимови коjи ће се надметати у другој групи у Токију, тако да боље провjере ниjесмо могле да имамо. Можемо да испробамо све тактичке замисли, боље да нам се сада десе и неке грешке у игри, како би знале што jе то добро, а што морамо да исправимо до првог меча у Токиjу – закључила је Грбић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:27