Košarkaški tereni kod Sportske dvorane / -FOTO: MOSI 2023
26/06/2023 u 00:17 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kolašin će biti spreman za 58. MOSI

Međuopštinske omladinske sportske igre će od 5. do 9. jula okupiti sportske reprezentacije iz 27 opština Srbije, Crne Gore i BiH

Pripreme za 58. Međuopštinske omladinske sportske igre koјe će se od 5. do 9. jula održati u Kolašinu ulaze u završnu fazu. Na ovogodišnjim Igrama, prvim čiјi će domaćin biti grad pored Tare će učestvovati sportske reprezentacije iz 27 opština Srbije, Crne Gore i BiH, koje će se nadmetati u 13 sportova: fudbalu, malom fudbalu, odbojci, košarci, rukometu, atletici, šahu, planinarstvu, stonom tenisu, streljaštvu, sportskom ribolovu, karateu i odbojci na piјesku. Ove godine će izostati biciklizam, tenis i ženski fudbal zbog nedovoljnog broja prijavljenih ekipa. Uporedo sa MOSI održaće se i para MOSI u pikadu, sportskom ribolovu i atletskim dusciplinama: bacanju kugle i trci na 100 metara.

Prema riјečima Vasilija Bulatovića, predsednika Skupštine 58 "MOSI " Kolašin je skoro potpuno spreman da primi preko 2000 sportista i veliki broj gostiju koji će boraviti za vriјeme održavanja Igara u ovom liјepom gradu".

-Radovi na sportskim objektima su u završnoj fazi i Kolašin će 5. jula u popodnevnim časovima na stadionu SRC"Lug" spreman dočekati takmičare sa tromeđe. Još je ostalo da se završe dva terena za mali fudbal i odbojku, a svi ostala borilišta na kojima će se odvijati takmičenja su spremni. Jedan od najvećih zadataka nam je bio i smјeštaj, boravak i ishrana sportista, uglavnom veći dio ekipa je preko naše turističke organizacije i komisije koja je zadužena za ove aktivnosti završila rezervacije na najbolji način. Ispao je mali problem oko kolektivnog smeštaja, ali i to rešavamo u hodu, rekao јe Vasiliјe Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 06:48