Anita Marton rekorderka mitinga / -FOTO: ASCG
25/04/2023 u 16:41 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Međunarodni miting bacača kugle "Memorijal Nedjeljko Burzanović" u nedjelju 30. aprila u Draževini

U selu nadomak Podgorice će nastupiti i višestruka evropska vicešampionka Anita Marton

I ove godine će se zadnje nedjelje u aprilu, u Draževini, selu u blizini Podgorice, u Lješanskoj nahiji održati Međunarodni miting bacača "Draževina 2023". Ovo, 15. izdanje će se u nedjelju, 30. aprila organizovati kao "Memorijal Nedjeljko Burzanović", u znak sjećanja na osnivača i utemeljivača ovog prestižnog mitinga, Nedja Burzanovića, koji je iznenada preminuo u januaru ove godine. Prethodna izdanja su okupljala najbolje bacače ne samo iz regiona, već i širom svijeta, pa će tako biti i ove godine.

Svoje učešće potvrdila je i jedna od najboljih svjetskih bacačica kugle, višestruka evropska vicešampionka i rekorderka mitinga Anita Marton iz Mađarske, koja će u Crnoj Gori boraviti sa svojim trenerom Laslo Eperješijem. Nastupiće i mnogi drugi dobri bacači kugle, koji se nalaze na pripremama u Baru.

Za petak je zakazana konferencija za novinare u prostorijama Atletskog saveza Crne Gore, na kojoj će u ime organizatora - AK Draževina govoriti predsjednik kluba Nemanja Burzanović, a predstavnicima sredstava informisanja će se obratiti i Anita Marton.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:14