Pokloni za sve učesnike / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
28/09/2024 u 19:50 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najmlađi uživali i dobili poklone trećeg dana BSAFF festivala

Drugi festival sportskog filma Budva Sport & Art Film Festival (BSAFF), biće završen sjutra dodjelom nagrada u sedam kategorija

Trećeg, pretposljednjeg dana drugog Internacionalnog festivala sportskog filma Budva Sport & Art Film Festival (BSAFF), koji se održava u Budvi na repertoaru je bilo 14 filmova, a upriličen je i program za najmlađe, i uručeni pokloni za sve učesnike.

Članovi FK Budva su se družili, lijepo zabavljali, ali i takmičili. U zabavnom parku na Slovenskoj plaži bilo je veoma živo, dječaci i djevojčice su uživali u raznim igrama, pa direktor festivala Miloš Todorović nije krio zadovoljstvo. 

- Još jedan lijep dan festivala je za nama. Program za najmlađe je uspješno realizovan, a svi učesnici dobili su poklone - kazao je Todorović. 

image

Tekbol uvijek zanimljiv

-FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Drugi festival sportskog filma Budva Sport & Art Film Festival (BSAFF), biće završen sjutra dodjelom nagrada u sedam kategorija.

Biće nagrađeni najbolji kratkometražni, srednjemetražni i dugometražni dokumentarni fiim, Nagrađena će biti i najbolja režija, najbolji film edukativnog karaktera, najbolji igrani i najbolji film na festivalu – Gran pri.

Podsjetimo, na festivalu dokumentarnog i igranog filma sa sportskom tematikom biće ukupno prikazana 43 filma iz 16 država svijeta, među kojima i dva iz Crne Gore. 

image

Učesnici festivala

-FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Priznanja za životno djelo dodijeljena su legendarnim stručnjacima i sportistima - Zoranu Živkoviću, Božidaru Ivanoviću, Igoru Vušuroviću, Bojani Popović i Marini Kovijanić, a priznanja su uručena i učesnicima Olimpijskih igara iz Budve, kao i učesnicima Paraolimpiskih igara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 19:50