Crnogorci na Malti / -FOTO: VPK PRIMORAC
07/06/2024 u 22:49 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sastanak na Malti čelnika vaterpolo saveza i klubova

Na Malti boravili predsjednik VPK Primorac i potpredsjednik VPS Crne Gore Siniša Kovačević, predsjednik Skupštine VPSCG Mirza Krcić i predsjednik Stručnog savjeta VPSCG Dragan Samardžić

Sastanku u toku završnog turnira Fajnal-for na Malti, a na poziv Evropske vaterpolo federacije prisustvovali su predsjednik VPK Primorac i potpredsjednik VPS Crne Gore Siniša Kovačević, predsjednik Skupštine VPSCG Mirza Krcić i predsjednik Stručnog savjeta VPSCG Dragan Samardžić.

Na sastanku su bili predstavnici vaterpolo klubova učesnika evropskih takmičenja u sezoni 2024/25 kao i nacionalnih saveza. Ključne teme sastanka na Malti bile su kalendar takmičenja za narednu sezonu, propozicije pojedinih takmičenja, veća medijska zastupljenost vaterpolo sporta u Evropi, veća prisutnost i aktivnost na društvenim mrežama.

Kako je VPK Primorac učesnik Lige šampiona nakon 14 godina, predsjednik kluba i potpredsjednik VPSCG Siniša Kovačević kazao je da je poseban osvrt stavljen na poboljšanje organizacije takmičenja za narednu sezonu.

-U klubu aktivno radimo na unapređenju pojedinih segmenata o čemu će javnost uskoro biti obaviještena, istakao je Kovačević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 11:24