Doček na tivatskom aerodromu / -FOTO: RADIO TIVAT
08/09/2024 u 21:15 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Srebrni vaterpolisti doputovali u Tivat

Na tivatskom aerodromu rodbina, prijatelji i navijači dočekali su juniorsku reprezentaciju Crne Gore koja je u Bugarskoj osvojila srebrnu medalju

Na tivatskom aerodromu rodbina, prijatelji i navijači dočekali su juniorsku vaterpolo reprezentaciju Crne Gore, koja je na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj osvojila srebrnu medalju. U finalu u Burgasu crnogorski vaterpolisti su izgubili od Hrvatske nakon izvodjenja peteraca.

-Ponosan sam na ovaj uspjeh. Naporno smo radili cijelo ljeto, krunisali smo ga i mislim da država može da bude ponosna na nas. Znali smo da imamo kvalitet za finale, išli smo na zlato sve vrijeme. Bili smo svjesni svojih kvaliteta i na kraju smo uspjeli, rekao je MVP šampionata u Bugarskoj, kapiten reprezentacije Srđan Janović, sin proslavljenog crnogorskog vaterpoliste Nikole.

Pomoćnik selektoru Miodragu Miroviću bio je Nikola Mijanović.

-Prelijepo iskustvo. Intezivno ljeto. Veliki rad i vaterpolista i stručnog štaba. Na kraju smo uspjeli da obradujemo i sebe i svoje navijače, i porodicu i cijelu Crnu goru. Energija je bila prava tokom čitavog turnira. Jedna nevjerovatna posvećenost i požrtvovanost cijele ekipe, kazao je Nikola Mijanović.

Veliki doprinos medalji u Bugarskoj dao je i Tivćanin Tim Perov.

-Veoma sam zadovoljan našom igrom i srebrnom medaljom. Zadovoljan sam i svojom igrom. Tempirali smo formu za završni dio. Bilo je više ekipa koje su konkurisale za medalju. Drago nam je da smo došli u finale, u kojem su odlučili peterci. Nismo imali sreće, rekao je Tim Petrov.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 00:27