Cetinjani spremni za duel sa velikanom / -FOTO: RK LOVćEN
24/10/2023 u 10:55 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Utakmica protiv Flensburga privilegija

Najveći dobitak je to što će većina naših igrača imati priliku da prvi put igra protiv takvog protivnika pred domaćom publikom - poručio je trener Lovćena Pero Milošević

Dolazile su u Podgoricu Danska, Švedska i Njemačka koje su velesile u muškom rukometu, ali nikada nije dolazio veći klub od Flensburga - Lovćen će večeras (20.45) u "Bemaks areni" igrati protiv prvaka Evrope iz 2014. godine, trostrukog šampiona Njemačke, i tima koji je prvi favorit za osvajanje Evropske lige.

O Flensburgu je suvišno trošiti riječi. Tim koji ima takve asove poput Simona Pitlika, Džima Gotfridsona, Kaja Smitsa, Johanesa Gole, Blaža Blagotinšeka, Benjamina Burića, Kevina Melera... je apsolutni favorit. Lovćen jasno protiv takvog tima ne može da očekuje bodove (možda može da im se nada kada bude domaćin Kadetenu i Elverumu), ali imaće izbranici Pera Miloševića veliki motiv da pred svojom publikom pruže što jači otpor njemačkom velikanu.

Iz ovih utakmica može da se nauči, iako će Lovćen biti bez dva bitna igrača u rotaciji Vuka Lakićevića i Slavena Lekića.

- Najveći dobitak je to što će većina naših igrača imati priliku da prvi put igra protiv takvog protivnika pred domaćom publikom - poručio je trener Lovćena Pero Milošević.

Kapiten Mirko Radović je sa Pelisterom imao priliku da igra jake evropske utakmice, a sada ima privilegiju i u dresu matičnog kluba. A protiv koga će on i njegovi saigrači da daju sve od sebe i da uživaju u meču ako ne protiv Flensburga.

- Imaju nevjerovatan sistem rada i nevjerovatne igrače na svakoj poziciji, zaista nevjerovatna ekipa. Odlično su vođeni, ljepota ih je gledati i nadam se da će biti ljepota sudariti se sa njima na terenu i pokazati šta možemo - istakao je Radović.

Utakmica u "Bemaks areni" počinje u 20.45, a ulaz je slobodan.

Iz RK Lovćen zbog velikog interesovanja mole gledaoce da na dođu na vrijeme i najkasnije do 20 časova zauzmu svoje mjesto, kako bi se izbjegle gužve.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 05:44