Ким Мејлеманс / - Фото: Твитер
04/02/2022 u 08:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Белгијска олимпијка се снимила како плаче, организатори ЗОИ је пустили из изолације

Међународни олимпијски комитет (МОК) пустио је белгијску олимпијку Ким Мејлеманс из изолације након што је на друштвеним мрежама објавила видео на коме се види да плаче

Мејлеманс коjа се такмичи у скелетону, документовала jе своjе лиjечење у кинескоj приjестоници гдjе jе била у изолациjи након што jе била позитивна на коронавирус када jе стигла у земљу.

Првобитно jоj jе речено да може напустити хотел за карантин након тродневне изолациjе и вишеструких негативних Пи-Си-Ар тестова, али 25-годишњакиња jе рекла да ниjе враћена у Олимпиjско село и умjесто тога одвезена jе у другу установу колима хитне помоћи, након чега jе снимаjући се како плаче на друштвеним мрежама упутила апел.

Обjаснила jе да су jоj рекли да би требала остати jош седам дана у изолациjи с два Пи-Си-Ар-а дневно и без контакта с било ким, те да ниjе сигурна да ће се икада вратити у Олимпиjско село.

Кроз сузе jе поручила jе да ниjе сигурна да може подниjети jош 14 дана изолациjе, након чега jе реаговао Међународни олимпиjски комитет и одлучио jе да се може вратити у Село.

Мејлеманс jе потврдила да се вратила у Олимпиjско село, гдjе jе такође у одређеноj изолациjи, али под много бољим околностима, гдjе ће моћи боље да тренира.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 20:27