Komnen Bajčeta sa svojom ekipom / -FOTO: BLAGOJE ĐUKANOVIć
20/07/2024 u 15:32 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vojni veterani primjer fer pleja

Kako bi stigli na vrijeme u Andrijevicu, rukovodstvo Vojnih veterana prihvatilo u svoj autobus velike konkurente u svim takmičenjima - veterane Nikšića, koji su imali defekt na putu

Na putu za Andrijevicu gdje je održavano Kup takmičenje veteranskih društava Crne Gore, veterani Nikšića su se u jednom momentu našli u bezizlaznoj situaciji. Autobus je u Mateševu ostao u kvaru, a mogućnosti da se traže alternativna rješenja na putu nije bilo. Da se angažuje novi autobus iz Podgorice ne bi mogao na vrijeme stići do Andrijevice na termin otvaranja takmičenja. Sreća u nesreći se pojavila sa dolaskom autobusa podgoričkih Vojnih veterana. Odmah su se zaustavili, pa su predsjednik Društva Komnen Bajčeta i predsjednik Skupštine Ranko Miljić bez ikakvog dvoumljenja rekli da se Nikšićani prebace kod njih i nastave put bez problema. Čak su insistirali da ne trebaju Nikšićani da traže autobus za povratak, jer će ih oni vratiti na željezničku stanicu u Podgorici, što su i uradili.

Nikšićki veterani su njihov žestok rival na svim takmičenjima ali su Vojni veterani to stavili u drugi plan. Prijateljstvo i druženje su došli u prvi plan, bodovi su ostali u zapećku, a fer plej je pobijedio. Treba isticati i cijeniti takve viteške poteze svojstvene sportskom duhu. Nikada se ne smiju zaboravljati.      

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 23:49