Николас Латифи / - Фото: Твитер
16/02/2022 u 10:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Возач Формуле 1 морао да ангажује обезбјеђење јер је добијао пријетње смрћу

Возач Вилиjамса Николас Латифи рекао jе да jе због пријетњи смрћу коjе jе добиjао после трке Формуле 1 у Абу Дабиjу ангажовао приватно обезбјеђење током боравка у Лондону.

Латифи се на последњоj трци сезоне закуцао у зид неколико кругова прије краjа, након чега jе на стазу изашло сигурносно возило, а касниjе jе услиједила драма у коjоj jе Макс Верстапен претекао Луиса Хамилтона у последњем кругу и освоjио титулу свјетског првака.

- После трке сам се вратио у Лондон и имао сам обезбјеђење док сам ишао са дјевоjком у ‘Зимску земљу чуда‘ - рекао jе Латифи након што jе Вилиjамс представио болид за нову сезону.

- Можда ће некоме звучати глупо, али никад не знате колико су људи озбиљни. Довољан jе само jедан пиjан навиjач на аеродрому или да налетите на некога ко jе имао лош дан... - додао jе он.

Латифи jе навео да jе морао озбилjно да схвати пријетње, као и да jе у то вријеме обрисао друштвене мреже са свог телефона.

- То jе ружна реалност у коjоj живимо, а било jе и пријетњи смрћу коjе су прешле границу - рекао jе 26-годишнjи канадски возач.

Латифи jе, такође, рекао да jе након трке добио поруку подршке седмоструког свјетског првака Луиса Хамилтона, као и других чланова Мерцедеса.

Нова сезона у Формули 1 почиње трком за Велику награду Бахреина 20. марта.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:38