Данил Медведев / EPA-EFE - RHONA WISE
09/08/2021 u 22:45 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медведев: Када играм добро на бетону, тешко ме побиједити

Играо сам добро и на Вимблдону, али чак иако jе то била борба у пет сетова са Хубертом Хуркачем, пораз у четвртом колу гренд слема ниjе био добар разултат, поручио је руски тенисер

Други тенисер свијета, Рус Данил Медведев ће у Торонту покушати да освоjи четврти трофеj на турнирима Сериjе 1.000.

Медведев jе први носилац и слободан jе на старту, док у другом колу чека бољег из меча Даниjел Еванс - Александер Бублик.

– Сада сам први носилац и све осим финала неће бити добар резултат. Желим да играм добар тенис, када играм добро на тврдоj подлози знам да ме jе тешко побиједити. Желим да триjумфуjем овдје. Знам да сам способан да побиједим много момака коjи су дошли овдје, свјестан сам да могу да осваjам велике турнире. Ипак, сви играjу добро и свако може да побиједи свакога. Тенис jе непредвидљив – рекао је Медведев.

Према Медведевим ријечима, турнир у Канади му jе у посебно лијепом сјећању.

– Ово jе посебан турнир. Играо сам овдје своjе прво мастерс финале. Дошао сам из Вашингтона и био сам прилично исцрпљен. Нисам знао шта да очекуjем, хтио сам само да играм добро. Направио сам наjбољи резултат кариjере до тада, посебан осјећаj. Волим да играм у Канади – казао jе Медведев.

Он jе свјестан да jе ове године могао да биљежи боље резултате.

– Сваке недеље играте са jаким противницима коjи ће сада хтјети да вас побиједе jер сте други на свијету. Играо сам добро и на Вимблдону, али чак иако jе то била борба у пет сетова са Хубертом Хуркачем, пораз у четвртом колу гренд слема ниjе био добар разултат – закључио jе Медведев.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 05:16