Стан Вавринка / - Фото: Твитер
07/08/2021 u 18:28 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вавринка: Ђоковић је невјероватан, може до календарског гренд слема

Имам таj осјећаj да ће освоjити због начина на коjи игра, како затвара мечеве и тога што увијек нађе решење да побиједи, казао је Вавринка

Швајцарско тенисер Стан Вавринка, истакао је да је велика тројка тениса, нешто посебно, али да се и ту Новак Ђоковић издваја.

Вавринка је ове сезоне био у проблемима са повредама, па није остварио запаженије резултате, иако је један од ријетких тенисера који је знао како да изађе на крај са Роџером Федерером, Рафаелом Надалом и Новаком Ђоковићем.

– Не очекуjете да jедан играч буде спреман да освоjи сва четири гренд слема, али оно што су нам Новак, Роџер и Рафа приказали у ових 15 година, невјероватно jе, они су ти коjи помјераjу те екстремне границе у смислу колико добро можете да играте – казао је Вавринка.

Стен је поручио и да је Ђоковић таj коjи наставља да подиже квалитет, те да су велике шансе да освоји календарски гренд слем.

– Тешко jе рећи може ли да освоји сва четири велика турнира ове сезоне. Имам таj осјећаj да ће освоjити због начина на коjи игра, како затвара мечеве и тога што увијек нађе решење да побиједи. Увијек имам осећаj да jе он таj коjи побјеђуjе – закључио jе шваjцарски тенисер.

Вавринка је у каријери освојио по један Аустралијан опен, Ролан Гарос и УС опен, а има и злато са Олимпијских игара у Пекингу, 2008. године освојену у дублу са земљаком Федерером.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:40