Мирза и Нермин / - фото: М.Н.
26/06/2021 u 14:46 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуко Богавац нови тренер Јединства из Бијелог Поља

Ово ће бити сезона у којој ћемо дати све да остваримо циљ и пласирамо се у Прву литу, каже Бећировић, предсједник клуба

Да бјелопољско Јединство креће у мисију уласка у Прву Телеком лигу показује долазак провјереног стручњака Вука Богавца. Овај Беранац, који је тренерску каријеру градио у Рудару из Пљеваља договорио се са предсједником клуба Нермином Бећировићем. Његов задатак, са помоћницима, провјереним домаћим тренерима Сеадом Бабачом и Денисом Фетаховићем, и тренером голмана Сенадом Џафићем, биће да идуће године, кад Јединство слави риједак јубилеј-вијек постојања и рада, постане нови члан елите. Јединство, као клуб велике и свијетле традиције, али и Бијело Поље, регионални центар то засигурно одавно заслужују.

– Ово ће бити сезона у којој ћемо дати све да остваримо циљ и пласирамо се у Прву литу. Очекујемо да то Богавац успије, и зато ћемо све урадити да створимо екипу за респект и будемо ове сезоне у Другој лиги један од тимова који ће напасти прво мјесто, или у најгорем случају играње ,,баража'' – казао је Бећировић.

Додаје да је договорено да припреме почну 5. јула, на градском стадиону.

– Још није познато са каквом екипом ћемо наступити. Очекујем да задржимо гро играче који су играли у прошлој сезони. За сада смо вратили провјереног нашег играча Мирзу Идризовћа, који је једну сезону провео у Морнару. Уз договор са шефом Богавцем, видјећемо шта нам недостаје од играча.А на које нећемо рачунати. Зато су нам наредни дани од великог значаја.Само да здравље све послужи – додаје Бећировић.

Оно што је оптимистично јесте најава да ће брзо бити урађен помоћни терен, да је главни терен на градском стадиону у беспрекорном стању и да је већ почело постављање рефлектора.

Још једна добра вијест за бјелопољске љубитеље фудбала односи се на млађе категорије. Бећировић најављује да ће имати све категорије у такмичарском циклусу. Близу је краја договор са појединим школама фудбала да сви буду саставни дио ФК Јединство.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:42