Ана Брнабић / - (фото:ATVBL.COM)
04/10/2021 u 19:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брнабић: Jа нисам премиjерка свих Срба, већ премиjерка Србиjе

Коментаришући аферу „Пандора папири“ и информациjе о власништву над 24 луксузна апартмана, за коjе су медиjи обjавили да су у посједу министра финансиjа Србиjе Синише Малог, Брнабићева jе рекла да jош „ниjе стигла то погледати“

Премиjерка Србиjе Ана Брнабић изjавила jе у Мостару да она ниjе премиjерка свих Срба нити да има такве претензиjе, за разлику од хрватског председника Зорана Милановића, коjи jе раниjе изjавио да jе предсједник свих Хрвата.

– Jа сам премиjерка Србиjе. Постоjе људи коjи су моj пандан у БиХ. Овде се осећам као гост и овде сам да обиђем проjекте коjи су финансирани из буџета Србиjе. Jа на то тако гледам и немам никакве друге претензиjе. И мене чуде Милановићеве изjаве – казала jе Брнабић, пишу агенције, јавља Н1.

Упитана да ли jе наjављена изградња Хидроелектране Бук-Биjела узурпиранjе државне териториjе БиХ, обзиром да не постоjи одлука органа државе БиХ да се та хидроелектрана изгради, Брнабић jе поручила да ту не види никакав проблем.

– Увек jе за такве концесиjе био потребан споразум само са локалним нивоима власти – навела jе она.

Коментаришући аферу „Пандора папири“ и информациjе о власништву над 24 луксузна апартмана, за коjе су медиjи обjавили да су у посједу министра финансиjа Србиjе Синише Малог, Брнабићева jе рекла да jош „ниjе стигла то погледати“.

– Већ сам видјела те оптужбе за та 24 стана и постоjе одговори на те оптужбе. Вољела бих видјети има ли нешто ново. Jа у сваком тренутку очекуjем да институциjе раде своj посао – оцјенила jе премиjерка Србиjе.

Она jе додала да институциjе треба да раде своj посао и да нико у Србиjи неће бити заштићен ни због страначке функциjе или због припадности одредjеноj странци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 07:39