/ FOTO: NEMANJA JOVANOVIć/NOVA.RS
15/02/2022 u 16:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џони Деп опчињен Србијом: Пробаћу једном и ја шљивовицу

Волио бих да мој нови почетак отпочне управо овдје у Србији, ако ме желите наравно, поручио је глумац

Холивудски глумац Џони Деп одликован је данас Златном медаљом за заслуге поводом Дана државности Србије, а орден му је уручио председник Србије Александар Вучић.

- Сада сам буквално на почетку једног новог живота и свиђа ми се овај почетак. И волио бих да тај почетак отпочне управо овде у Србији, ако ме желите наравно- казао је глумац на церемонији у Палати Србије, у  Београду. 

Истакао је да је ово за њега ванредан тренутак.

- Веома сам поносан у овом тренутку. Имам једну малу причу коју желим да подијелим са вама. Имао сам прилику, да прије много година да упознам веома чудног човјека. Чим сам га угледао знао сам да он не припада Холивуду. Његово име је Емир Kустурица. И Kустурица је постао брат, његова породица је постала моја породица, гледао сам како му дјеца одрастају. То је једна веза коју смо остварили од првог дана и то доста говори о једној особи, посебно као што је Емир Kустурица. Он вас воли и кад вас воли, он вас заиста воли, а кад вас не воли, он вас заиста не воли. И то ми се заиста свиђа код њега. Он каже заиста оно што мисли и вјерује у сад - рекао је Деп.

Захвалио се Вучићу на ордену, наводећи да ће учинити све што је у мојој моћи да ово буде отјелотворење моје обавезе према овоме.

Затим је споменуо и ћевапе и шљивовицу и нови почетак у Србији.

- Имам ту страст коју гајим ка свему овдје. И ћевапи наравно и шљивовица. Неко ми је спомињао, али нисам никад имао прилике да пробам шљивовицу. Добро, можда једном, океј. И ништа друго нисам добио до само поклона и дарова, а моје искуство са људима овдје који су ми толико много дали јесте један потпуно нови живот, попут оног који ми је Емир дао. Сада сам буквално на почетку једног новог живота и свиђа ми се овај почетак. И волио бих да тај почетак отпочне управо овде у Србији, ако ме желите наравно. Тако да хвала вам још једном. Благословени били, заиста ми је велика част. Не знам шта бих још могао да кажем, нисам баш неки велики говорник, али из дубине душе, моје суштине и онога што јесам захваљујем се и примам ову велику част која ми је указана и никада је нећу изневерити- закључио је Деп.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 01:17