Бихали / Фото: Србија Данас, Саша Џамбић
16/10/2021 u 10:10 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Левијатан ипак на Косову: Твитераши подметнули стари снимак и измислили лаж о ПСР-у

Срамота је користити Твитераше као релевантан извор за овако битну тему па и вијести, поручио је Бихали у демантију достављеном Порталу Дан

Павле Бихали из покрета Левијатан из Србије тврди да припадници овог покрета нису враћени са Косова, тачније са граничног прелаза Брњак због ПСР тестова и да су причу око истих измислили поједини портали и корисници друштвене мреже Твитер. 

Припадник покрета Левијатан кренуо на Косово, па враћен због ПСР теста

Бихали наводи да се више припадника покрета Левијатан тренутно налази на Косову и Метохији и да обилази српске породице. 

За снимак који је објављен на друштвеним мрежама, гдје он наводи да је враћен са границе, тврди да је снимљен 23. септембра и да је тај снимак објављен на његовом званичном Инстаграм профилу, али да су га корисници Твитера злоупотријебили. 

На снимку је, како каже, саопштен његов савјет за све оне који су тада жељели да крену ка прелазу Јариње када је била актуелна прича око скидања таблица. 

- Анонимна особа очито под дејством опијата која себе на Твитеру назива Дежурни Kривац је изманипулисао јавност и медије подметнувши овај стари снимак као нешто што сам снимио сада. Дакле, овај снимак од 23. септембра је упозорење и савјет за оне који желе кренути ка Јарињу шта да спреме. То је дан хаоса око таблица и блокаде Јариња. Нико од наших момака није враћен због ПСР теста. То је најобичнија измишљотина. Момци су све вријеме на простору Kосова и Метохије у обиласку породица- казао је Бихали у демантију достављеном Порталу Дан. 

Тврди да су са границе враћена само два младића због "црвене линије" и један ауто без објашњења.

- То је цијела истина. Срамота је користити Твитераше као релевантан извор за овако битну тему па и вијести- поручио је Бихали. 

Бихали и други чланови покрета Левијатан упутили су се на Kосово поводом немира између косовске полиције и српског живља када је више од 10 људи рањено из ватреног оружја.

Припадници покрета Левијатан се боре за права животиња, али често у својим ставовима се залажу за патриотизам и промовишу исти. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:10